Smits Specialiteiten - De lekkerste winkel uit de regio

Assortiment

Traiteur/Thuis uit EtenVorige
VolgendeTraiteur/Thuis uit Eten

Ga thuis uit eten !.

Ga thuis uit eten !, dat is het juiste woord als U in onze traiteurtoonbank kijkt. Het ziet er lekker uit en zo smaakt het ook. In grote lijnen hebben we een hollands, italiaans en een indische hoek. Hieronder staan de mogelijkheden:

Verse maaltijden:
Andijvie(rauw) met spekjes, rodekool met rundergehakt, bietjes met spekjes, zomerschotel met kip en groenten, bloemkool/broccoli schotel, witlof met ham en kaas, chinesekool met gehakt, boerenkool, hutspot, zuurkool. Alles is in combinatie met aardappels of puree. Lekkere jus kan naar behoefte.

Lasagne bolognese, macaronie, spagetti, tagliatelle met gehakt,kip of tonijn, lasagne met zalm. Geraspte kaas naar behoefte.

Nasi, bami, mihoen of surinaamse bami. Een keur aan vleesgerechten: babi pangang, rendang, pilaf, japanse spercieboontjes, chinese kip, indische kip of balletjes in sate.

Al deze gerechten zijn uiteraard niet allemaal op voorraad, maar komen in wisselende menu\''\''s aan de beurt. Het fijnste is als per 1 of 2 dagen een lekkere maaltijd komt uitzoeken. U komt dan voor meerdere dagen een menu meenemen en deze zelf invriezen of vers opeten op de dag van aankoop of de dag erna. U kunt deze maaltijden ook combineren met onze diepvriesmaaltijden. Ook uit eigen keuken: aardappels, groenten en vlees.

Broccoli met fricandeau
Bietjes met speklapje
Rodekool met sucadelapje
Andijvie(gekookt) met gehaktbal
Sperciebonen met sucadelapje
Bloemkool met kipfilet
Capucijnders met speklapje
Witlof met kipstukjes
Chinese kool met bal
Snijbonen met sucadelapje

Deze menu\''s moet U 12 uur van te voren uit de vriezer halen en opwarmen in de magnetron of oven.

Verder hebben heerlijke toetjes: perzik/passiefruit, aardbeien/bosvruchten en amaretto.