Smits Specialiteiten - De lekkerste winkel uit de regio

Assortiment

KellyBronze KalkoenenVorige
VolgendeKellyBronze Kalkoenen

Het hele jaar door te koop: borststukken en dijen van de Kelly Bronze kalkoen. U hoeft niet te wachten tot december; verantwoord kalkoenvlees kan altijd. Een borststuk uit de oven of een langzaam gesmoorde dij: Wij verklappen U graag het recept !

Kelly Bronze is een kalkoenspecialiteit van de familie Kelly en staat bekent om zijn kwalitatieve superieure smaak. De Farms van de familie Kelly zijn allemaal gevestigd rond Danburyin Exxex Engeland, en zijn gebaseerd op het beste van het beste. Dit betekent vooruit kijken als ook terug kijken in de wijze van het houden van de KellyBronze.
Al meer dan 30 jaar hanteert de familie Kelly traditionele en natuurlijke productiemethodes voor het houden van kalkoenen. Dit is het geheim van het succes. De familie verzorgt de kalkoenen op de manier van het Engelse traditionele houderij systeem, zodat de kalkoenen zich vrij kunnen bewegen in de weilanden, stoppelvelden en de bosjes van de boerenlanderijen. s Nachts zoeken de kalkoenen beschutting in de open schuren bij deze weilanden, met voldoende stro en veel verse lucht.
De Kelly Bronze is een langzaam groeiend ras, dat pas na enkele maanden volwassen is. De voeders bevatten geen additieven, medicijnen of groeibevorderaars, en zijn natuurlijk vrij van GMO s.
Ook de slachtmethode is gebaseerd op een Engels systeem. De Kalkoenen worden droog, met de hand geplukt en vervolgens in een koeling gelagerd voor ten minste 10 dagen, om een nog vollere smaak te ontwikkelen. Dit alles voldoet aan de hoogste hygiene eisen die hiervoor zijn opengesteld. De huid van de kalkoen is niet parelwit, dit komt door dit slachtproces. U zult merken dat dit meer smaak geeft.
Elke KellyBronze wordt verpakt in een aparte doos om te zorgen dat de kalkoen in de juiste conditie, zoals U dit verwacht, bij U aan komt. Elke levering wordt begeleid door een kookadvies, tips en recepten van de hand van Mollie Kelly en een Pop Up thermometer.
Iets over de voorbereiding van de KellyBronze
Sprenkel de kalkoen licht in met zwarte peper en zeezout. De KellyBronze heeft geen vulling nodig, KellyBronze is nooit droog. Stop een of twee gepelde uien in de grote holte, voor extra smaak. Plaats de KellyBronze op een bakplaat, met de borst omlaag, (de vet voorraad van een KellyBronze zit op de rug, dit vet zal in het borstvlees dringen samen met de jus op de bakplaat).Dit houdt het borstvlees sappig. De meeste kalkoenen worden te gaar gebakken.
LET OP
Ondanks het geringe aantal Kelly Bronze kalkoenen, hebben wij er toch 75 kunnen bemachtigen. Wilt u ook een lekkere Kelly Bronze kalkoen voor de kerst? Wacht dan niet te lang met bestellen!

Nieuw uit eigen keuken: KellyBronze Rillette, 100% gevogelte. Heerlijk op onze eigen blanco toast met een lekker wit wijntje. Kijk voor meer produkten van DeliPetit bij deze rubriek.